Te vroeg geboren

Je baby is (veel) te vroeg geboren. Als ervaringsdeskundige weet ik dat de bevalling traumatisch is geweest. Je bent in een rollercoaster terecht gekomen. Je wordt geleefd en gaat maar door en door en door. Je staat letterlijk in de overlevingsstand. Er is geen tijd en ruimte om aan jezelf te denken, logisch want je baby heeft jou hard nodig. 

En dan ben je weer thuis

Het gewone leven gaat weer beginnen. Maar dat blijkt toch niet zo goed te lukken. De buitenwereld pakt ook de draad weer op. Je partner gaat ook weer aan het werk. “Je bent nu toch weer thuis en je kindje is toch gezond?” Zo simpel blijkt het niet te zijn. Je hebt concentratieproblemen, bent erg vermoeid en hebt misschien nog restverschijnselen van de zwangerschapsvergiftiging. Je bent getraumatiseerd door de heftige gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Bovendien heb je moeite om weer te beginnen met werken. 

Herkenbaar?

Ik coach moeders die zich herkennen in deze situatie. Mijn tweede dochter is ook veel te vroeg geboren, dus ik kan me goed inleven. Aan de andere kant besef ik dat iedere moeder anders en uniek is. Via een aantal coachingsgesprekken waarin ik verschillende methodes kan toepassen, zorg ik ervoor dat jij weer in balans komt. En dat je weer met frisse moed de toekomst tegemoet gaat. 

Neem contact met mij op
Mijn werkwijze