Onzekerheid

Gefeliciteerd je bent moeder! Misschien heb je een baby of een peuter, een kleuter of zelfs al een tiener! Heb je één kindje, twee of een heel elftal? Hoe dan ook, je bent moeder geworden van de mooiste kinderen van de hele wereld. Moederschap is toch het leukste beroep dat er is! Of denk je daar stiekem wel eens anders over?

Pfff het zwaarste beroep op aarde

Al die goedbedoelde adviezen van je (schoon)moeder, je beste vriendin, je buurvrouw en nota bene ook van mensen die zelf niet eens kinderen hebben. En dan nog de adviezen van het consultatiebureau! Daarnaast lees je ook nog opvoedkundige tijdschriften of boeken, je wil het immers zo goed mogelijk doen. 

Achter het behang!

Soms ben je wel onzeker en weet je niet precies wat het beste is voor jouw kind. Je bent gestrest door al die goedbedoelde adviezen van jan en alleman. En je bent heel streng voor jezelf! Waarschijnlijk heeft jouw onzekere gedrag ook invloed op je kind. Ze voelen je immers feilloos aan en passen hun gedrag daarop aan. Je kunt je kind af en toe wel achter het behang plakken! 

Herkenbaar?

Iedereen is wel eens onzeker. Ik ook! Ik coach moeders die onzeker zijn en niet goed naar hun gevoel luisteren. Ik laat je zien dat je goed bent zoals je bent. Je bent een powermama! Na mijn coachingsgesprekken ga je dat zelf ook realiseren en geloven. Je kunt alle goedbedoelde adviezen naast je neerleggen en je eigen pad volgen. Jij weet zelf wat het beste is voor jouw kind door goed naar je gevoel te luisteren. Je hoofd en hart staan weer met elkaar in verbinding.

Neem contact met mij op
 
Mijn werkwijze