Geen goede zwangerschap

Hoeraaaa zwanger! Wat was je blij toen je de zwangerschapstest in je handen had. Misschien ben je lang bezig geweest om zwanger te worden of misschien kwam het juist heel onverwachts. Hoe dan ook, je bent zwanger en volgens iedereen is dat de mooiste tijd van je leven! Lekker babykleertjes shoppen en natuurlijk een prachtig kamertje inrichten. 

Zwangerschapscomplicaties

Dat bleek toch anders te gaan. Heb je last gehad van zwangerschapsvergiftiging? Of van het Hellp syndroom? Of misschien een andere zwangerschap gerelateerde ziektebeeld? Heb je bedrust moeten nemen? Heb je niet kunnen genieten van de zwangerschap omdat je veel zorgen en angst had over je gezondheid en dat van jouw baby? Misschien heb je zelfs wel het idee dat je gefaald hebt?  

Herkenbaar?

Veel vrouwen hebben emotioneel last van hun zwangerschapscomplicaties. Blijf daar niet mee lopen, want je bent echt niet de enige! Als ervaringsdeskundige coach ik moeders die emotioneel last hebben van hun zwangerschapscomplicaties. Via een aantal coachingsgesprekken waarin ik verschillende methodes kan toepassen, zorg ik ervoor dat jij weer in balans komt. En dat je weer met frisse moed de toekomst tegemoet gaat.

Neem contact met mij op
 
Mijn werkwijze